La regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament d’Elx ha posat en funcionament al costat de l’Associació de Ràdio Taxi Elx noves línies de taxi que a partir de hui connectaran el nucli urbà amb les pedanies il·licitanes a tan sols dos euros per cada trajecte.

L’edil de l’àrea, Esther Díez, acompanyada del president de Ràdio Taxi Elx, Vicente Murcia, i de l’enginyera del departament de trànsit de la regidoria, Mercedes Aniorte, ha anunciat l’ampliació de la línia 4, que fins al moment circulava fins a la Foia, i ara ho farà fins a la Marina, així com la creació de la nova línia 11 pertanyent al Camí dels Salades- Santa Anna i la nova línia 12 del Camí del Carmaet en La Foia.. A més, segons ha informat la regidora s’afig una parada a la línia de Peña de les Águilas i El Pla de Sant Josep.

Díez ha explicat que tots els que s’hagen registrat com a usuaris poden fer ús d’aquest servei que tindrà horari de dilluns a diumenge. En el cas de la línia 4, disposarà de nou horaris en els dies laborables i quatre dissabtes, diumenges i festius. La línia 11 comptarà amb sis expedicions els dies laborables i quatre dissabtes, diumenges i festius mentre que la línia 12 cinc expedicions en els dies laborables i comptarà amb quatre dissabtes, diumenges i festius.

Díez ha recordat que per a formar part d’aquest servei els interessats hauran de donar-se d’alta a través de la web www.elchetaxi.es o presencialment en les oficines de PIMESA.. La regidora ha assenyalat que s’haurà de sol·licitar cita prèvia per telèfon o internet i ha destacat que també existeix la possibilitat de comprar un bo de 10 amb el qual cada viatge tindrà un preu de 1,50 euros.

“És un sistema de transport molt demandat que utilitzem perquè els nuclis del Camp d’Elx puguen comptar amb un transport còmode, àgil i accessible”, ha manifestat l’edil, qui ha agraït la col·laboració de Ràdio Taxi Elx que és qui s’encarrega, a través d’un conveni, d’efectuar aqueixos viatges als veïns i veïnes que el sol·liciten. A més, la regidora ha llançat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania perquè confien en aquest transport segur que tenen a la seua disposició durant 24 hores els set dies de la setmana.