This post is also available in: Spanish

FUNCIONAMENT

Panoràmica Basília de Santa María, Palacio d'Altamira i Palmerar d'Elx

Et comptem tot el que necessites saber per a poder començar a utilitzar el servei ElcheTaxi:

  • Per a poder utilitzar el Servei és necessari donar-se de Alta. Els requisits per a utilitzar ElcheTaxi és tindre mínim de 12 anys i estar empadronat a Elx, independentment de la seua nacionalitat.
  • És important comprovar les Rutes i Horaris disponibles. Aquesta és una de les peculiaritats respecte a la reserva d’un taxi ordinari, hauràs de cenyir-te a les parades i horaris establits.
  • Per a realitzar el trajecte que necessites hauràs de realitzar una Reserva.
  • El servei disposa de vàries Tarifes. Podràs triar l’opció de viatges individuals o adquirir per endavant bons de 10 viatges que no tindran caducitat.
  • L’import acumulat durant el mes, tant de viatges solts, com de bons adquirits, es carregarà mitjançant deute directe, en el compte facilitat a aquest efecte, a primers del mes següent. Si ho desitges, podràs comprovar els moviments pendents de cobrament, les factures emeses i els bons adquirits des del Accés usuaris .
  • A tots els usuaris se’ls enviarà per correu postal una Targeta d’identificació necessària per a utilitzar el Servei. Aquesta Targeta serveix a més, per a recarregar un viatge d’autobús urbà, que es realitzarà en l’Oficina d’Informació a l’usuari d’Autobusos Urbans.
  • Fins a la recepció de la Targeta podràs utilitzar el teu DNI com a mitjà d’identificació per a utilitzar el Servei.

T’animem que utilitzes el servei ElcheTaxi en els teus desplaçaments entre les pedanies i el nucli urbà d’Elx.

Condicions d'Ús
Condicions d’Ús del del Servei transporte compartit en taxi promogut per l’Ajuntament d’Elx i gestionat per l’empresa Promocions i Iniciatives Municipals d’Elx S.A. (PIMESA), en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris de l’Auto-taxi (AETE) i Autobusos Urbans d’Elx S.A. (AUE). Certificat ACCV

Horari del Servei

OFICINES ELXTAXI
Carrer Diagonal del Palau, núm. 7
03202 Elx

HORARI ATENCIÓ Al PÚBLIC
Dilluns a Divendres de 8.30 a 14.00 h.

HORARI DE RESERVES
Reserves Online les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any
Reserves telefòniques de Dilluns a Diumenges
de 09.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores