FUNCIONAMENT

Panoràmica Basília de Santa María, Palacio d'Altamira i Palmerar d'Elx

Li comptem tot el que necessita saber per a poder començar a utilitzar el Servei ElcheTaxi:

  • Per a poder utilitzar el Servei és necessari donar-se de Alta. Podran fer-ho totes les persones majors de 12 anys, independentment de la seua nacionalitat i que es troben empadronats a Elx.
  • És important comprovar les Rutes i Horaris disponibles. Aquesta és una de les peculiaritats respecte a la reserva d’un taxi ordinari, haurà de cenyir-se a les parades i horaris establits.
  • Per a realitzar el trajecte que necessite haurà de realitzar una Reserva.
  • El Servei disposa de diverses Tarifes. Podrà triar l’opció de viatges individuals o adquirir per endavant bons de 10 viatges que no tindran caducitat.
  • L’import acumulat durant el mes, tant de viatges solts, com de bons adquirits, es carregarà mitjançant deute directe, en el compte facilitat a aquest efecte, a primers del mes següent. Si ho desitja, podrà comprovar els moviments pendents de cobrament, les factures emeses i els bons adquirits des de l’Accés usuaris .
  • A tots els usuaris se’ls enviarà per correu postal una Targeta d’identificació necessària per a utilitzar el Servei. Aquesta Targeta serveix a més, per a recarregar un viatge d’autobús urbà, que es realitzarà en l’Oficina d’Informació a l’usuari d’Autobusos Urbans, ubicada en el bescanviador de la passarela.
  • Fins a la recepció de la Targeta podrà utilitzar el seu DNI com a mitjà d’identificació per a utilitzar el Servei.

Li animem a que utilitze el Servei ElcheTaxi en els seus desplaçaments entre les pedanies i el nucli urbà d’Elx.

Condicions d'Ús
Condicions d’Ús del Servei transporte compartit en taxi promogut per l’Ajuntament d’Elx i gestionat per l’empresa Promocions i Iniciatives Municipals d’Elx S.A. (PIMESA), en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris de l’Auto-taxi (AETE) i Autobusos Urbans d’Elx S.A. (AUE).

Horari del Servei

OFICINES ELCHETAXI
Carrer Diagonal del Palau, núm. 7
03202 Elx

HORARI ATENCIÓ Al PÚBLIC
Dilluns a Divendres de 8.30 a 14.00 h.

HORARI DE RESERVES
Reserves Online les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any
Reserves telefòniques de Dilluns a Diumenges
de 09.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores